Kinderen

Kinderkookset

€ 12,50

Kinderkookset

€ 12,50

Kinderkookset bestaande uit schort,koksmuts en ovenwant in verschillende designs. koksmuts en schort zijn eenvoudig te vestellen.

Alleen de naam is aan te passen, opdruk in verschillende kleuren mogelijk.

Deze stickers zijn voor de afmeting van het bekende keukentje. De stickers kunnen in bijna alle kleuren. De kleur die u wilt kunt u zelf aangeven. Wilt u liever de set uit twee kleuren dat kan ook. Geef het dan duidelijk aan wat welke kleur mag zijn. De tijden, de namen kunt u zelf aan ons doorgeven. Denk bijvoorbeeld aan de geboortedatum of geboortetijd. De sets kunt ook combineren. Geef dan door van welke set u wat wilt hebben. Wilt u liever alleen 1 onderdeel van een bepaalde set neem dan even contact met ons op. 

Spaarvarken

€ 4,00

Spaarvarken

€ 4,00

Kunststof spaarvarken in blauw, roze of wit. Naam (of spaardoel) in veel verschillende kleuren mogelijk. Afmeting spaarvarken: 9 x 7 x 7 cm (l x h x b).

Eventueel is een kleine eenvoudige afbeeling in dezelfde kleur ook mogelijk, geeft bij 'Opmerking' aan wat je zou willen, dan zullen wij kijken wat mogelijk is.

van-alles-wat bak

€ 4,00

van-alles-wat bak

€ 4,00

Deze van-alles-wat bak is voor veel dingen handig. Denk bijvoorbeeld aan knutselspullen, gereedschap, speelgoed, snoepjes en nog zoveel meer. De naam kan in verschillende lettertypes.

Keycord

€ 2,00

Keycord

€ 2,00

Keycord verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tekst (bijvoorbeeld naam) kan eenmalig geplaatst worden of rondom. Bij enkele bedrukking heb je een maximum van 20 tekens. Lettertype en kleur opdruk kunnen aangepast worden.

Set van 2 glazen flesjes met kurk. Geschikt om een haarlokje en melktandjes in te bewaren. Ze worden gepersonaliseerd met een naam. het flesje is 8 cm hoog. Keuze uit 3 lettertypes opdruk kan in verschillende kleuren. 

Glazendrinkfles inhoud 550ml met naam. Deze naam is in het glas geëtst en kan er dus NIET vanaf.

Drinkfles is van glas met een siliconen omhulsel. 

Gymtas

€ 7,50

Gymtas

€ 7,50

Leuke vrolijke gymtasjes in hippe kleuren! Deze handige gymtasjes zijn ideaal om op de rug te dragen en te gebruiken voor zwemles, gym, boekentas of gewoon handig tijdens een wandeling. Afmeting van de gymtas is 33 x 40 cm.

rugzakken

€ 8,00

rugzakken

€ 8,00

Rugzak met naam erop. De afmeting van een rugzak is ongeveer 30 x 23 x 8 cm. Geef bij de omschrijving van de rugzak even aan welke u wilt. Dit geldt ook voor het lettertype. 

Weekendtas met naam

€ 12,50

Weekendtas met naam

€ 12,50

We hebben een wisselend assortiment met weekendtassen. De afmeting van een weekendtas is ongeveer 45 x 20 x 20 cm. Het lettertype en de kleur opdruk kunt u uitkiezen.

Kinderkoffertje

€ 8,00

Kinderkoffertje

€ 8,00

Kinderkoffertje met verschillende opdruk mogelijkheden. De koffer hebben wij in verschillende kleuren (roze, lichtblauw en mintgroen).

De koffertjes zijn er in 3 maten:
Groot 30 x 22
Middel 25 x 19 
Klein 20 x 16